Gasim o solutie!

Adrian Fiuciuc - Avocat Iasi

A infiinta o firma cu raspundere limitata presupune in mod obligatoriu stabilirea unui sediu social

Mai simplu

Inchirierea / cumpararea unui imobil in acest sens urmata de incheierea unui contract pentru folosinta spatiului ca sediu social si obtinerea acordului vecinilor in cazul apartamentelor poate fi costisitoare si anevoioasa - mai ales in cazul societatilor care isi desfasoara activitatea in afara sediului social.

Stabilirea sediului social la un cabinet de avocat este varianta cea mai rapida si putin costisitoare si se realizeaza prin incheierea unui contract de asistenta juridica pe o durata de maxim un an - durata care poate fi prelungita in anumite conditii.

Mai ieftin

Gazduirea sediilor sociale la un cabinet de avocat se poate face pentru un numar nelimitat de societati comerciale, si in acest fel costa semnificativ mai putin decat pretul inchirierii unui spatiu in acest scop, nu necesita acordul asociatiei de proprietari (in cazul apartamentelor) fiind valabil imediat din momentul incheierii contractului de asistenta juridica.

Se poate rezolva la un pret mic: 590 lei / 6 luni sau 890 lei / 12 luni.

Trimiteti un mesaj rapid!

Descrieti ce problema aveti si includeti numarul dumneavoastra de telefon daca doriti sa fiti contactat(a) prin aceasta metoda. Veti primi un raspuns in maxim 24 de ore!